Колеги имам намерение да си взема 156гта от германско за 6хил. евра.Искам да питам някакви отвизи за тази кола,скъпа ли е за подръжка,има ли притежатели на такъв автомобил в форума и изобщо в БГ....изобщо някакви отзиви.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Alfa 156 3.2 V6 24V GTA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ремъци към 400 лв, водна помпа към 100 - като за начало.....гледай да е читава щото на тая кола още не е тренирано достатъчно в БГ, частите са малко кът, верно че в ибея има сичко, ако например катурнеш скоростната кутия става голямо приключение, иначе колата е действително много добра....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Alfa Romeo Alfa 156 3.2 V6 24V GTA / Motor 9.000 Km
Мерси колега...значи не е чак толкова скъпа за подръжка.
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеРемъци към 400 лв, водна помпа към 100 - като за начало.....гледай да е читава щото на тая кола още не е тренирано достатъчно в БГ, частите са малко кът, верно че в ибея има сичко, ако например катурнеш скоростната кутия става голямо приключение, иначе колата е действително много добра.....Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Добре ще е да си докараш и дебитомер, щото в БГ е към 500 лева.....а рано или късно ще ти се наложи да го имаш....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Viva La Ebay.it
Оставям печката на жена ми и ако се развият добре нещата на 15 март някаде ще я плащам.
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре ще е да си докараш и дебитомер, щото в БГ е към 500 лева.....а рано или късно ще ти се наложи да го имаш.....Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Трябва да се внимава!Все пак това е Алфа и то от най-мощните,така че смятай как се караЗа мен такава кола трябва да е на малко километри,да речем мааксимум 120-130 000,също смятам,че трябва да е след 2003 поне,за да няма някакви детски болести...но това си е мое мнение.Аз като гледах в Германия добрите екземпляри бяха по около 8-9000 минимум...
Успех!
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Мерси колега.Колата е 2005 на 96хил(уж).Колата е от човек,съсед на мой приятел който живее в Германия.
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеТрябва да се внимава!Все пак това е Алфа и то от най-мощните,така че смятай как се караЗа мен такава кола трябва да е на малко километри,да речем мааксимум 120-130 000,също смятам,че трябва да е след 2003 поне,за да няма някакви детски болести...но това си е мое мнение.Аз като гледах в Германия добрите екземпляри бяха по около 8-9000 минимум...
Успех!
Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
ГТА е добър вариант, но аз на тоя етап ще почна да се ослушвам само за двигател, все ще изкочи някоя блъсната тука, или вкарана разрязана за на части......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеМерси колега.Колата е 2005 на 96хил(уж).Колата е от човек,съсед на мой приятел който живее в Германия.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеМерси колега.Колата е 2005 на 96хил(уж).Колата е от човек,съсед на мой приятел който живее в Германия.Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеЕто я и колата...оказа се че е 2002г с основен ремонт на мотора и е на 9000хил км.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеЕто я и колата...оказа се че е 2002г с основен ремонт на мотора и е на 9000хил км.
Разпитай там твоя познат да няма нещо нередно...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment